24.6 C
Orahovica
Petak, 29 rujna, 2023

„Orahovica open 2022“: Vujnović i Radočaj obranili titule

Vujnović, Radočaj, copy and paste, rekli bi novinarskim žargonom, no samo u imenima pobjednika, sve ostalo bilo je drugačije u odnosu na prošlogodišnje izdanje Orahovica opena. Tri dana u Orahovici se igrao odličan tenis, kojega se ne bi postidjele niti veće teniske sredine od orahovačke. U sklopu 54. Orahovačkog proljeća, koje je jučer i službeno završilo, na teniskim terenima orahovačkog kluba, igralo je 40.-tak pravih teniskih zaljubljenika u dvije kategorije, seniorskoj i veteranskoj.
U kategoriji seniora, titulu je obranio Orahovčanin Vendi Vujnović, koji je u finalnom meču sa 6:1, 6:3 pobijedio Ivana Jukića, člana TK Žepče (BiH). Rezultat kazuje kako je Vujnović i ovo finale shvatio ultra ozbiljno i ponovo na svojoj „šljaci“ nije protivniku dopustio niti gram izgleda za pobjedu.

Radočaj, Radaković, Medenica

U drugom finalu, onom veteranskom, Josip Radočaj protiv Medenice dobio je prvi set sa 7:6, da bi potom Medenica predao meč zbog ozljede. Neuništivi „Joka“ tako je kući odnio još jedna pokal i čisto sumnjamo da u njegovoj riznici trofeja, ima još koje slobodno mjesto.

Predsjednik TK „Orahovica“ Miroslav Radaković nije krio zadovoljstvo odrađenim poslom:
Zabavili smo se sjajno, igrali smo odličan tenis. Dosta je ljudi došlo pogledati kako se igra, a to i je bio cilj. Meni kao predsjedniku imponira, što su moji momci pobijedili u svom dvorištu, jer zaista su igrali odlično. Veliko hvala našim prijateljima iz TK „Žepče“ iz BiH koji su nam postali i više nego obični prijatelji. Naravno veliko hvala i vašem portalu na sjajnom izvještavanju te svima onima koji su na bilo koji način pomogli da i ovaj turnir uspješno realiziramo – rekao je Radaković.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije