19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Održana redovna Izvještajna skupština ZŠUGO, predsjednik Grabovac: Politika je u proteklih 7 godina svojim Odlukama orahovačkom sportu donijela samo loše

- Advertisement -

Večeras je u Društvenoj prostoriji NK Papuk održana redovna Izvještajna skupština Zajednice športskih udruga grada Orahovice, na koju se odazvalo 19 od 27 članova Skupštine, ali ne i uredno pozvani gradski čelnici (predsjednica GV ima smrtni slučaj u obitelji), koji su svoj nedolazak opravdali poslanim mailom. Pošto su sva izvješća članovima Skupštine dostavljena elektronskom poštom, rasprave oko Izvješća o radu i financijskog izvješća nije bilo. Grabovac je samo dodao:

  • Sredstva iz pričuve zatražilo je 14 članova Zajednice i svih 14 članova Zajednice sredstva su dobili. Streljačko društvo i Off road kluba nisu tražili i zato nisu dobili – rekao je Grabovac.

Sva izvješća donesena su jednoglasno i bez rasprave.

Govorio je potom Grabovac o nesuglasicama između Odluka Gradskog vijeća i Zajednice, pa dodao:

  • Politika je u proteklih 7 godina donijela orahovačkom sportu jako puno lošega. To se događa i danas, ako su u pravu mi ćemo to prihvatiti, no dok ovaj Upravni odbor ima podršku Skupštine i Nadzornog odbora, štitit će Statut Zajednice. Ja ne znam koliko poslova ima u Turističkoj zajednici i Gradskoj knjižnici ali tamo rade po dva čovjeka, zar je sport manje vrijedan. Sada dolazimo u koliziju, što sada napraviti. Ne kažem da smo u pravu, ali to gradske strukture moraju dokazati. Ne izbjegavamo suradnju s Gradom i molim sve klubove da pošteno opravdaju dobivena sredstva. Ja sam 50 godina u Orahovici i nikada se manje nije ulagalo u infrastrukturu, samo je ova prostorija, u kojoj se sada nalazimo, vrijedna spomena. Ne želim ulaziti u sporove, ali i moram vas izvijestiti da su u sporu NK Papuk i Škola nogometa, a lijepo smo upozoravali da će se to desiti. Nogometna svađa, koju je proizvela politika, donijela je samo zlo, jer ne bi nam desetine djece i punoljetnih sportaša otišlo iz Orahovice – rekao je Grabovac.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije