31.9 C
Orahovica
Utorak, 23 srpnja, 2024
spot_img

Nova Jošava u znaku oktana, blata i adrenalina

- Advertisement -

U organizaciji Off road kluba „Orahovica“ danas se u Novoj Jošavi održava I. proljetno off road druženje Orahovica 2022. natjecanje je službeno s nekoliko prigodnih riječi otvorio orahovački gradonačelnik Rister, koji je svima poželio puno uspjeha i sreće u današnjem natjecanju, koje će potrajati sve do 18,00 sati, za kada je predviđeno proglašenje pobjednika. Kod „Enđe“ u bašči, na prekrasnoj stazi u pokaznim vožnjama prvo smo vidjeli off road vozila, potom kross motore, pa quadove i na kraju klince na biciklima i pokojem „malom“ terenskom vozilu:

  • Ostali smo bez nekoliko vozila zbog vremena no i ovo što je došlo je više nego dobro. Za prvi puta smo prezadovoljni, ali vidjet ćemo kako će se to odvijati kroz natjecanja. Samo se nadam da će sve završiti u redu i miru. Hvala svima koji su došli – rekao je danas Radivoj Bolić predsjednik Off road kluba “Orahovica”.

Ovogodišnje I. Off road proljetno druženje održava se u sklopu programa 54. Orahovačkog proljeća, a tijekom današnjeg dana i večeri izvijestiti ćemo vas o pobjednicima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije