18.6 C
Orahovica
Petak, 14 lipnja, 2024
spot_img

Nogomet na pijesku u Enigmi: Pobjede za „Lege“ i „Oblatne“

- Advertisement -

Danas je na igralištu iza CB Enigma, odigran I. Turnir u nogometu na pijesku, sportu koji poprima sve veće razmjere. Igralo se 2 na 2, 2×5 minuta ,u dvije dobne kategorije, do osmog razreda, te u kategoriji seniora. Za prvi turnir prijavilo se 11 ekipa (5 u mlađoj i 6 u seniorskoj). U mlađoj dobnoj kategoriji igralo se svatko sa svakim, dok su seniori bili raspoređeni u dvije grupe po 3 momčadi. U obje su se kategorije igrala polufinala, a potom i susreti za treća i prva mjesta.

Pogodili smo i s ovim turnirom. Baš je bilo zanimljivo u obje kategorije. U Orahovici ima krasne djece, odličnih nogometaša, baš sam ugodno iznenađeni. Hvala svima koji su došli i natjecali se, a pobjednicima u obje kategorije čestitam – rekla je danas Ana Marija Petin.

U mlađoj dobnoj kategoriji slavile su „Lege“ (Karlo Jurjević i Roko Rađenović), drugi su bili „Alkosi“ (Sven i Ivan Zeman) dok je treće mjesto pripalo „Fudbalerkama“(Lea Maričić i Ivana Zeman).

U seniorskoj kategoriji prvo mjesto osvojila je momčad pod nazivom „Oblatna“ (Antonio Gubeljak i Petar Čiš) drugi su bili „Jarani“ ( Stjepan Juran, Roberto, Mateo i Filip Kljajić) dok je treće mjesto pripalo „Duhovima (Mateo Brusač, Marin Vratković i Benjamin Radinković)
Pobjednicima u obje kategorije (turnir bez kotizacija) pripale su vrijedne nagrade koje je osigurao CB Enigma.

Rezultati pioniri:
Fudbalerke – Tigrovi 13:1, Alkosi – Veseli kanisteri 9:2, Lege – Tigrovi 10:2, Tigrovi – Alkosi 1:10, Tigrovi – Veseli kanisteri 1:5, Fudbalerke – Alkosi 1:2, Fudbalerke – Lege 5:2, Fudbalerke – Veseli kanisteri 6:0, Lege – Alkosi 2:1, Lege Veseli kanisteri 14:1:
Polufinala:
Fudbalerke – Alkosi 1:6, Lege – Veseli kanisteri 6:0.
Za treće mjesto:
Fudbalerke (Lea Maričić – Ivana Zeman) – Veseli kanisteri (Duje Jockov-Cristiano Kolar-Marino Filipović) 3:1
Finale:
Lege (Karlo Jurjević-Roko Rađenović) – Alkosi (Sven i Ivan Zeman) 4:3.

Rezultati seniori:

Grupa A Grupa B
Laganini-Oblatna 1:2 Duhovi-Debeli 4:2
Oblatna-CB Enigma 5:2 Debeli-Jarani 0:4
CB Enigma-Laganini 4:5 Jarani-Duhovi 3:2

Polufinala:
Jarani – Laganini 2:0 i Oblatna – Duhovi 3:2.
Za treće mjesto:
Laganini (Alen Knežević i Teo Eichler) – Duhovi (Mateo Brusač, Marin Vratković i Benjamin Radinković) 6:7
Finale:
Jarani (Stjepan Juran, Roberto, Mateo i Filip Kljajić) – Oblatna (Antonio Gubeljak i Petar Čiš) 6:6 nakon „penala“ 9:10.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije