9.2 C
Orahovica
Subota, 24 veljače, 2024
spot_img

Nakon velikog uspjeha orahovačkih nogometašica, danas se oglasio učitelj i trener Zvonimir  Čerepinko

- Advertisement -

Nakon jučerašnjeg futsal uspjeha, emocije se još uvijek ne stišavaju, ženki futsal najbolje se u županiji igra u Orahovici, u orahovačkoj OŠ I.B. Mažuranić i to sve pod budnim okom učitelja Zvonimira Čerepinka.  Jučer su u Virovitici, djevojke iz Orahovice uknjižile sve tri pobjede i potpuno su zasluženo podigle „kantu“ za najbolju osnovnoškolsku županijsku  nogometnu ekipu.  Učitelju Čerepinku ovo je četvrti naslov, a za naš portal izjavio je:

  • Prvu futsal sekciju Školskog sportskog društva pokrenuo sam u školskoj godini 2017./2018. U školi futsala treniralo je oko pedesetak učenica, četiri puta bile su prvakinje Virovitičko-podravske županije te dva puta ostvarile plasman na Državno natjecanje. Ovogodišnjoj generaciji primarni cilj u Poreču je prolazak grupe, nakon toga je sve moguće. Čestitam učenicama na trudu, zalaganju i ostvarenom rezultatu – skromno kao i uvijek izjavio je Čerepinko.

Ovaj rezultat plod je konstantnog rada kako u školi tako i u ŠN „Orahovica“ u kojoj danas igra sedam djevojčica i većina od njih naravno igrao i za svoju školu. Ravnateljica Škraba, oglasila se sinoć, no i danas je još jednom čestitala učitelju i djevojkama:

  • Veliki ponos i velika sreća. Idemo u Poreč lijepo predstaviti svoju školu, županiju i grad. I dalje sam uvjerenja da ćemo i tamo biti na visokoj razini – rekla je ravnateljica Škraba.

REZULTATI:
Skupina A                                                                         SKUPINA B

  1. IBM Orahovica 6                                                     1.  Mladost Virovitica 6
  2. IBM Virovitica 3                                                      2.  Mladost Suhopolje 1
  3. Bilogora 0                                                               3. Vihor 1                                    IBM Virovitica- Bilogora 4:0, Mladost Virovitica-Mladost Suhopolje 2:1, Bilogora-IBM Orahovica 0:5, Mladost Suhopolje-Vihor 0:0 (4:3), IBM Orahovica-IBM Virovitica 2:1, Vihor-Mladost Virovitica 1:0.

Za 3. mjesto:

IBM Virovitica-Mladost Suhopolje 0:6

Finale:

IBM Orahovica-Mladost Virovitica 1:0

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije