30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Izvještajno izborna skupština B.K. Doljani: Danijelu Paštaru novi mandat

- Advertisement -

Večeras je u Orahovici u Mjesnom domu u Doljnaima održana Izvještajno – izborna skupština Boćarskog kluba „Doljani“ na kojoj je za novog –starog predsjednika ponovo izabran Danijel Paštar.

Podnoseći izvješće o radu kluba u protekloj godini predsjednik Paštar naglasio je kako je klub i protekle godine sudjelovao u natjecanju I. Međužupanijske boćarske lige Slavonije, u kojoj je osvojeno drugo mjesto, a najveći uspjeh kluba polučen je natjecanjem u Kupu Slavonije, osvajanjem prvoga mjesta. Pobjedom u tom natjecanju Doljani su stekli pravo igranja na finalu Kupa Hrvatske koje je održano u Vukovaru.

  • Klub je nastupio i na Memorijalnim turnirima u Vukovaru, Velikoj, Feričancima, Bukviku, Dubrovniku, a svakako smo ponosni na svoj Memorijalni boćarski turniru u spomen na poginulog hrvatskog branitelja Damira Hornunga – rekao je Paštar, te dodao kako je klub protekle godine raspolagao s 2.653,03 eura, dok su rashodi iznosili 1.434, 49 eura.

Nakon dane razrješnice dosadašnjem čelništvu kluba, pristupilo se izboru novih ljudi, pa je tako na prijedlog Kandidacijske komisije  za novog – starog predsjednika ponovo jednoglasno izabran Danijel Paštar. Nenad Rončević obnašat će dužnost dopredsjednika, dok je Vlado Knežević izabran za novog tajnika kluba.  Osim Paštara, Rončevića i Kneževića, u novi Upravni odbor još su izabrani Marijan Vrkić i Jurica Jurlina.

Franjo Sterle obnašat će dužnost predsjednika Nadzornog odbora, dok će njemu radu pomagati Miroslav Matek i Dražen Borda. Josip Tomac je novi likvidator Udruge.

  • Hvala na novom izboru, dat ću sve od sebe da klub i dalje bude na ponosa svih stanovnika Orahovice. Pozivam mlade da nam se priključe, a gradske strukture da još više ulažu u sport i sportske objekte – rekao je novi – stari predsjednik Danijel Paštar.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije