23.6 C
Orahovica
Petak, 14 lipnja, 2024
spot_img

Fešta u Dolcima, večeras nema spavanja, izostali gradski i sportski čelnici

- Advertisement -

U organizaciji NK DOŠK danas je u službenim prostorijama kluba u Dolcima održana završna svečanost proslave naslova prvaka. Svečanost puna emocija, suza, pljeska i lijepih riječi, a za nju vremena nisu našli čelnici orahovačkog sporta i Grada, koji su uredno primili pozive, a na svečanosti, osim nekolicine sponzora, se nisu pojavili niti neki „eminentni“ Dolčani koji su večeras, unatoč svemu, trebali  biti tamo.

  • Čestitam svim igračima na ovom rezultatu. Poziv sam uputio i predsjedniku Zajednice ŠU Grada Orahovice Antunu Grabovcu te gradonačelniku Risteru, no nisu došli. Vjerujem  da ćemo kroz par dana dobiti i taj odgovor. Hvala vam što ste došli – bio je kratak predsjednik Matija Čačinović.

Kapetan Marijan Velić također nije krio svoje emocije:

  • Hvala mojoj obitelji koja ima velike zasluge što danas slavimo naslov, treneru, suigračima, medijima, svima. Nikada nisam bio od velikih riječi, meni je teren jedino mjerilo. Hvala vam što ste došli – rekao je kapetan Marijan Velić – Špena.

Mirko Miloloža proživio je u Dolcima svoju drugu trenersku mladost. Vodio je DOŠK do još jedne titule, suvereno, trenerski, bez fige u džepu, s velikim m……. Ovako je zborio danas:

  • Današnji dan je za mene povijesni trenutak, mada doseg ove momčadi i sela zaslužuje puno više. S ponosom možemo reći da smo ovu sezonu odradili baš onako kako treba, junački, a za to su zaslužni moji igrači, potom zajedništvo, borba i fajt. Bez toga nema rezultata. Ova mlada ekipa koja vodi ovaj nogometni klub, napravila je jedan veliki iskorak i to je primjer za veće klubove kako se može raditi. Zahvalio bi se mojim kolegama trenerima koji su u Dolcima bili prije mene i koji su udarali temelj današnjem DOŠK-u. Naših 500 ljudi protiv Bukovice, i navijači Papuka mogu sanjati kao i puno veći klubovi od nas. Sve ovo što se dogodilo danas trebalo se dogoditi i prije dvije godine no Corona nas je u  tome usporila. Slijedi nam prvi razred ŽNL i tome se svi veselimo. Naš travnjak je poput onog na Wembley i tu će se puno klubova napatiti da osvoji bodove. Mi moramo raditi i trenirati, a pitanje je koliko će nas pratiti i financije, no to nije na nama. Uživajte, veselite se, ja sam ponosan na sve vas – rekao je u emotivnom obraćanju trener Miloloža.

Uslijedila je potom svečanost podijele medalje (kupili ih sami igrači, e moj Savezu….), koje su pobjednicima uručili predsjednik Čačinović, kapetan Velić i trener Miloloža.

Povijesni rezultat za Dolce ostvarili su, a za to su primili zlatne medalje: Matko Čepek, Ivan Banić, Marin Velić, Danijel Šalković, Patrik Marinić, Domagoj Šteger, Stipo Kolar, Boris Cabicar, Luka i Matija Zeman, Marijan Šalek, Antonio Gubeljak, Tomislav Čačininović, Denis Šramek, Mario Szebenji, Marko Čandrlja, Domagoj Čačinović, Toni Sitar, Ivica Šalković, Denis Prović, Tomislav Stančin, Marko Udovčić, Antonio Šutić, Mario Kolar, Ivan Mroz, Franko Perković, Ante Lebo, Antonio Bošnjak, Antun Šarić, Ivan Knapić, Antonio Čapo, kapetan Marijan Velić i trener Mirko Miloloža.

Vatromet, konfeti, piće, hostese (supruge nogometaša), sve je organizirano baš onako kako i treba biti, na čast i ponos Dolčana i DOŠK-a. naslov je došao u prave ruke.

ČESTITAMO 33515.net

Pogledajte video dolačkog vatrometa :

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije