19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Dražen Tikvan novi je predsjednik NK Papuk, Fofonjka dopredsjednik, Osječka pivovara generalni sponzor

- Advertisement -

Dražen Tikvan novi je predsjednik NK Papuk, središnja je vijest današnje izvanredne Skupštine NK Papuk. Tako je nakon gotovo godinu dana razriješena kriza rukovođenja klubom, vjerujemo na dobrobiti nogometa i sporta uopće. Skupštini je nazočio i orahovački gradonačelnik Saša Rister. Prvi do predsjednika Tikvana bit će Dalibor Fofonjka, koji će obnašati dužnost dopredsjednika, a novi UO još čine Milan Babac, Ivica Podboj, Tomislav Katalinić, Vedran Patkoš, Rade Lukić, Ivica Špoljarić, Boris Čiča, Božidar Čošić i Tomislav Bušljeta. U NO izabrani su Zvonimir Varga, Darko Češ i Đuro Živković.

Tajničke poslove obnašat će Milan Babac.

Također, danas je predstavljeni novi generalni sponzor kluba. To je Osječka pivovara koju je predstavljano vlasnik, Ivan Komak. Rekao je Komak kako će klub, što novcem što robom, pomoći s oko 250.000,oo kuna.

Osim navedenih Ristera i Komaka, današnjoj Skupštini kluba nazočili su i predsjednik ZŠUG Orahovice Antun Grabovac, tajnik ZŠU VT Tihomir Majstorović, tajnik ŽNS Virovitičko-podravskog Krunoslav Moslavac, nogometni suci Ličinić, Nađ, Stojnović te delegat i bivši sudac Gojko Babić.
Nakon današnjeg dana i održane Skupštine, vjerujemo kako će nogomet u Orahovici krenuti uzlaznom putanjom jer , prvenstveno na dobrobit djece i budućih mladih nogometaša.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije