10.5 C
Orahovica
Subota, 13 travnja, 2024
spot_img

Dražen Tikvan nakon što je riješeno pitanje trenera: Kuća se zida od temelja

- Advertisement -

Dražen Tikvan, nakon sjedanja u fotelju prisjednika Papuka, riješio je prvi veliki problem, problem trenera. Zajedno sa svojim timom Tikvan je u klub vratio Zorana Mandića, trenera koji je Papukov proizvod. Danas smo zatražili i službenu izjavu glede tog čina:

Kuća se zida od temelja, ako temelj nije dobar, kuća ima problem, tako je i kod nas. U klubu sve kreće od trenera i on je taj koji slaže mozaik. Svi mi znamo što znači biti trener Papuka. Razgovarali smo oko novog trenera, vijećali, rezimirali. Nije bilo razilaženja oko stavova, usuglasili smo se brzo – rekao je Tikvan te dodao što je prevagnulo:

Zoran je radnik, strog ali pošten. Nama treba čvrsta ruka, treba nam čovjek koji će čvrsto držati uzde u svojim rukama. Mora se znati tko je gazda u svlačionici i čija će biti zadnja, sve to Zoran ima i zato smo se odlučili za njega – priča Tikvan i zaključuje:

Naša momčad bit će tjelesno moćna i mi to u klubu znamo, a kada je netko spreman onda je i moćan. Papuk će biti jak i dobar, posebice kada se kompletiramo – zaključio je predsjednik Papuka Dražen Tikvan.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije