25.8 C
Orahovica
Četvrtak, 28 rujna, 2023

DOŠK: Miloloža proziva 17. srpnja

Iako igrački kadar još nije definiran, trener DOŠK-a novog člana Prve ŽNL , Mirko Miloloža, odlučio je „prozvati“ momčad 17. srpnja. Čelnici kluba „razletjeli“ su se po Nogometnom središtu Orahovica, tražeći dodatna pojačanja, jer kadar koji trenutno ima Miloloža, pa i s dva novaka (Nikolić, Kordoš) je jako „tanak“:

Činimo sve kako bi se adekvatno pojačali jer to jednostavno moramo učiniti. Također, bitan segment bit će trening. Rekao sam to i nakon osvajanja naslova, da bez treninga i to redovnog, nema igranja u prvoj ŽNL. Od nedjelje do nedjelje više ne postoji. Ustvari bit će to moj uvjet kojega će se igrači morati pridržavati – rekao je danas Miloloža.

Astronomski iznosi koje dobivaju neki igrači u susjedstvu, u Dolcima su neostvarivi, DOŠK-ovi igrači su godinama igrali za „hmelj“ i kilu janjetine, jer bitnije od rezultata bilo je „treće poluvrijeme“, no vremena se mijenjaju:

Nemam ništa protiv da igrači dobiju nagradu za svoj trud, no proračunski novac mora se potrošiti u infrastrukturu, djecu, organizaciju utakmica, prijevoz, a igrači moraju biti plaćeni privatnim novcem odnosno sponzorstvom i tu je priči kraj. Mislim da sam bio jasan – aludirao je Miloloža na sve veće iznose koje pojedini klubovi upumpavaju u prve momčadi.

Prvi trening igrači DOŠK-a odradit će 17. srpnja:

Krećemo u nedjelju 17. srpnja. Imat ćemo dovoljno vremena da se kvalitetno pripremio te odigramo 7-8 oglednih utakmica. Ja sam za rad spreman, vjerujem da će biti i igrači – zaključio je Miloloža.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije