11.1 C
Orahovica
Subota, 2 ožujka, 2024
spot_img

DOŠK dobio novog trenera

- Advertisement -

Našao sam se danas u dosta nezahvalnoj situaciji i već dva sata razmišljam kako o tome izvijestiti javnost, koja to zaslužuje znati. Naime, nakon večerašnjeg sastanaka UO NK DOŠK, povjerena mi je dužnost prvog trenera, koju sam i prihvatio. Ovo je moje prvo i zadnje očitovanje za 33515.net kao trener jedne seniorske momčadi:

  • Zahvaljujem se na povjerenju koje mi je ukazano. Ovo je moj prvi seniorski angažman, kojega želim odraditi najbolje što mogu i znam. DOŠK je sada moj klub i sve najbolje od sebe dat ću za boljitak ovog sportskog kolektiva. Pozivam sve u klubu da daju također svoj maksimum jer samo tako DOŠK može biti stabilan županijski prvoligaš. Od večeras moji igrači su za mene najbolji igrači koji hodaju ovom zemljom i kao takve ću ih tretirati. Veselim se novom poslu i izazovima. Pošto u mojim venama teče nešto dolačke krvi, neće mi biti potrebna duga prilagodba. Pozivam sve mještane Dolaca da u nedjelju dođu na derbi, pobjedu neću nikada najaviti, ali borbu za DOŠK-ov grb svakako – rekao je novi trener DOŠK-a Tonino Rađenović.
  • Matija Čačinović predsjednik DOŠK-a:
  • Imamo novog trenera i sretni smo jer je iz domaćeg kadra. Često je dolazio na naše utakmice i dobro pozna ekipu. Sedam godina je radio s djecom došlo je vrijeme da nešto da i seniorskom nogometu. Poznamo ga kao temperamentnog i poštenog trenera, a to nama danas treba. Nadamo se da ćemo dugo zajedno surađivati – rekao je nakon inauguracije Rađenovića, predsjednik DOŠK-a Matija Čačinović.
  • Službeni debi na klupi DOŠK-a novi trener imat će u nedjelju u Dolcima protiv čačinačke Mladosti.

4 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije