10.5 C
Orahovica
Subota, 13 travnja, 2024
spot_img

Danas izvanredna Skupština NK Papuk, kapetan Bušljeta poručuje

- Advertisement -

Danas će se u prostorijama NK Papuk održati toliko očekivana Skupština, izvanredna, na kojoj bi klub napokon trebao dobiti čelnog čovjeka, njegovog zamjenika te članove UO. Također, kako je najavljeno večeras će biti predstavljen „spasitelj“ orahovačkog nogometa, novi generalni sponzor, koji bi odmah trebao ubrizgati eliksir života. Kako smo pisali, doduše neslužbeno, u klub ulazi Ivan Komak vlasnik Osječke pivovare. Hoće li i on sjediti u UO ili će samo financirati klub, ima li u novom UO mjesta za bivše istaknite članove i koja će imena predvoditi klub, ostaju nepoznanice, jer svi su zakopčani do grla i paze na svaku izgovorenu riječ.
Na današnjoj skupštini nazočit će i kapetan prve momčadi Tomislav Bušljeta, oko kojega se vrti gotovo sve u svlačionici i čija riječ ima težinu. Nama je danas rekao kratko ovo:

Jako sam sretan što su se napokon počele događati dobre stvari što bi Papuk trebao postati stabilan klub. Svi mi u svlačionici tome se nadamo, a tko će sjediti na „katu“ to ne bih komentirao i to nas i mene na zanima. Bitno je da se klub posloži i krene u nove pobjede. Apeliram na sve da danas u klub dođu hladnih glava – poručio je kapetan momčadi Tomislav Bušljeta.

Današnja izvanredna Skupština NK Papuk bit će održana u prostorijama kluba s početkom u 19,30 sati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije