9.2 C
Orahovica
Subota, 24 veljače, 2024
spot_img

Anketa: Pitali smo gledatelje Papukovih utakmica s Istočne tribine kakva su očekivanja od današnje utakmice

- Advertisement -

Na Istočnoj tribini,  Papukove utakmice gleda gotovo uvijek ista ekipa. Bilo sunce, kiša, led, snijeg oni su uvijek tamo i Papuku daju bezrezervnu podršku. Upravo smo te navijače, redom gotovo sve bivše igrače, upitali što misle o današnjoj utakmici između Papuka Osječko 1664 i Karlovca 1919.

Evo njihovih odgovora:

SAŠA KALEM (Nova Jošava)

Poznavajući sadašnjeg trenera Papuka (Zorana Mandića) siguran sam da se neće braniti. Karlovac ima iskusniju ekipu i možda po imenima jaču, ali mislim da se u Orahovici neće dobro provesti, naravno rezultatski. Očekujem prolaz Papuka makar na jedanaesterce.

STJEPAN EGERT (Orahovica)

Ah, volio bih da Papuk prođe i da gledamo još jaču momčad u Orahovici.  Bit će teško, jako teško, ali obje momčadi ulaze s istim ambicijama, proći dalje. Naravno da ću biti svim srcem za Papuk i od Papuka očekujem borbenu i ratničku utakmicu, pa i ako ne prođu nećemo im moći ništa zamjeriti.

MIROSLAV RADAKOVIĆ (Orahovica)

Karlovac igra siguran sam jaču ligu od naše, a sigurno Pamićevi imaju i  više iskustva. Možda Papuk može iznenaditi brzim protunapadima i  kontrama. Bitna je borba i htijenje. Nadam se neriješenome  ishodu i izvođenju jedanaesteraca.

DANIJEL MAHA (Zdenci)

Bilo bi lijepo da se prođe, da u Orahovicu dođe neki renomirani prvoligaš. Karlovac će biti težak protivnik, kako se vidi po najavama pucaju na prvo mjesto i Drugu jedinstvenu ligu, ali ne i neprelazan. Vjerujem da se to može proći.

JOSIP ČUGURA – FILIPOVIĆ (Orahovica)

Nema nikakve veze što je Karlovac bio prvoligaš, sada igraju Treću ligu kao i mi. Papuk treba igrati pametno i hrabro te pokušati pobijediti. Vjerujem da uz našu pomoć na tribini Papuk može proći dalje.

DAMIR VRATKOVIĆ (Orahovica)

Vjerujem u dobru utakmicu i dobro Papukovo izdanje.  Naravno da kao vjerni pratitelj kluba ali i moga sina očekujem uzbudljivu utakmicu i prolaz Papuka. Bit će teško, ali dok nada postoji ne smijemo se predavati. Ako se momci postave kao pravi domaćini moglo bi biti svega. Očekujem također puno gledalište i pravi nogometni praznik.

JOSIP JAMBREŠIĆ (Čačinci)

Standardno za takve utakmice, Papuk nema što izgubiti, mogu vidjeti gdje su i koliko vrijede i mogu protiv jedne takve momčadi, koja je pretpostavljam, nešto kvalitetnija i naravno, mnogo iskusnija. Karlovac ima i nekoliko igrača s prvoligaškim iskustvom. Bit će zanimljiva utakmica

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije