10.5 C
Orahovica
Subota, 13 travnja, 2024
spot_img

33515.net – Mjesec dana rada je iza nas

- Advertisement -

Mjesec dana rada je iza nas, 01. ožujka u podne, svijetlo dana ugledao je portal 33515.net. Upravo ovako kako portal danas izgleda, bila je moja želja od prvog dana. Sport, sport, sport, pa malo povijesti, gastronomije i poznatih faca, sastavni su dijelovi ovog portala.

Imali smo i nekoliko ekskluzivnih vijesti, koje smo prvi objavili, mnoštvo izjava, rezultata i hrpu sjajnih fotografija. Iza svega ovoga stoji ogroman rad i želja za pravom i točnom informacijom, sportskom viješću iz najmanjih sredina  i manje zastupljenih sportova.

Neizmjerno hvala  Marijani Vidaković – Peček specijalisti obiteljske medicine, sveučilišnom specijalisti nutricionizma,  na kolumni te Renatu Šafranku na informatičkoj i svoj drugoj potpori, a posebice hvala vama poštovani sportaši i sportski radnici.

Naravno da ima i grešaka, posebice tip-felera, pokoji zarez, veliko i malo slovo, krivi naslov, ali ljudi, ovo radi samo jedan, jedini čovjek.

Jesmo li uspjeli ?, ocjenjujete vi, no sve ono što ste mi napisali u osobnim porukama, koje sam primao i primam svakodnevno, kazuje da sam na pravom putu. Svima vama koji ste bez bojazni, straha od nekoga i nečega ili skrupula, stisnuli „like“, od srca se zahvaljujem.

U proteklih mjesec dana napisao sam i objavio 285 članaka, koje ste otvorili i kliknuli 35.611 puta. Vas 4431 je posjetilo stranicu. Ovi statistički podaci, nisu sigurno blizu brojkama koje mogu podastrijeti portali koji figuriraju kao „in portali“, ali za mene i moga administratora, su jako veliki i jako dobri. Naravno, najviše posjeta imali smo iz Hrvatske, 3.702, potom iz Sjedinjenih Američkih Država čak 498, a s neodređenih lokacija 323. Čitaju nas i u Njemačkoj 233, Irskoj 72, Švedskoj 52, Austriji 34, Nizozemskoj 18, Mađarskoj 15 te Srbiji 13.

Što dalje ?

Ušli smo u drugi zajednički mjesec. Prostora za napredak itekako ima i na tome ćemo najviše raditi. I dalje ćemo biti na usluzi vama sportašima i vašim trenerima, ali i svima onima kojima je sport u i oko srca. Pozivam vas da se još više uključite u rad portala. Pošaljite vijest, rezultat, fotografiju, tekst, recept…..

Još jednom ću napisati, ovo radi samo jedan čovjek. Hvala vam od srca svima, čitamo se i dalje !!!!!

Tonino Rađenović

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije