12.7 C
Orahovica
Nedjelja, 24 rujna, 2023
spot_img

23. prvenstvo veterana HNS-a u Rovinju: Veterani Papuka doznali protivnike

Veterani orahovačkog Papuka od 29. rujna do 01. listopada sudjelovat će na 23. prvenstvu veterana Hrvatskog nogometnog saveza, koje će se održati u Rovinju i Rovinjskom Selu. Danas je održano ždrijebanje skupina, a Papuk je dospio u skupinu G (pozivni dio) u kojoj će još igrati s veteranima Radoboja i veteranima NK Čeglje. Prvu utakmicu najstariji Papukovci igrat će u petak 29. rujna u Rovinjskom Selu, utakmica Papuk – Radoboj počet će u 21.oo sati. Dan potom, u subotu 30. rujna Papuk će točno u podne u Rovinju na umjetnoj travi odigrati susret protiv veterana NK Čeglje. Samo pobjednik skupine ide u daljnji krug natjecanja.

  • Idemo igrati nogomet kako najbolje znamo. Momci su zaslužili, skupili smo glave, izorganizirali se i idemo se predstaviti u Rovinj na najbolji mogući način. Putujemo u petak u jutarnjim satima, a povratak je u nedjelju 01. listopada. Nemamo rezultatskog imperativa, tako da putujemo potpuno neopterećeni – rekao je danas predsjednik SRD “Orahovica” Ivica Ivanko.

Na prvenstvu sudjeluje 33 najbolje veteranske momčadi Hrvatske, a osim Papuka s područja županije Virovitičko-podravske još će nastupiti veterani Virovitice, No Limit Tvina i Standarda iz Nove Šarovke. Virovitica će igrati u skupini E (glavni ždrijeb) protiv Veterana V. Zbornog područja i Zagorca iz Krapine, dok je Standard iz Nove Šarovke raspoređen u skupinu J s veteranima Galgova i Goška iz Kaštela. Veterani No Limit Tvina igrat će u skupini I s veteranima Zrinskog iz Ozlja te  Rudarom iz Mihovljana.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije