23.1 C
Orahovica
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
spot_img

U ŠN “Orahovica” ove godine upisano čak 27 najmlađih nogometaša

- Advertisement -

U ŠN Orahovica Saša Ličinić, trener s Uefinom „C“ licencom, zadužen je za najmlađe kategorije. „Sale“ kako ga od milja zovu kolege, imao je ove polusezone pune ruke posla. Mnoštvo orahovačkih klinaca (njih čak 27) ove je sezone po prvi puta kročilo na zeleni travnjak:
– To je naše najveće bogatstvo. Gotovo 30 mladića se javilo našem pozivu, i to je bilo iznad svih naših očekivanja. Pošto smo bili deficitarni s uzrastom U-8, deset smo igrača (2014. i 2015. godište) priključili starijoj selekciji, pa smo rad tijekom jeseni bazirali na 17 mladića. U njihovom uzrastu nema ligaškog natjecanja, pa smo samo trenirali. Ti treninzi više sliče na zabavu, no sjajno iskustvo. Pohvalio bih većinu roditelja koji su dali sve od sebe da djeca budu gotovo na svakom treningu – rekao je u uvodu za Sport 33 515 trener Saša Ličinić.
Kategorija U-8 (prednatjecatelji) imala je dosta problema. Od 20 igrača, čak 12 je bilo ulazno godište:
. Početkom kolovoza počeli smo s radom. Imali smo dosta problema, što zbog Covida, lošeg vremena, problema s terenom, no nekako smo dovukli polusezonu kraju. U Ligi mladeži NS Našice odigrali smo 9. kola. Rezultati nisu sjajni, no nema panike u toj dobi. Osvojili smo tri boda, zabili smo i 16 pogodaka, uz primljenih 63. Strijelci su se rasporedili ovako: Duje Brajnović 8, Mesinger Mate 2j te Karlo Adžaga, Matje Matek i Jure Klanac po jedan. I u ovoj kategoriju veliki zahvalu upućujem svim roditeljima na angažmanu, ali i mojim kolegama koji su mi bili na dispoziciji kada je bilo potrebno – rekao je Saša ličinić.
Odmah po dolasku ljepšeg i toplijeg vremena Ličinić planira na teren:
– Ma da čim to vrijeme dozvoli krećemo s radom, ali volio bih malo i u dvoranu, tamo se može u ovoj dobi puno toga napraviti. Ipak, čisto sumnjam ipak da ćemo to moći obzirom na Covid situaciju – zaključio je Saša Ličnić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije