23.1 C
Orahovica
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
spot_img

Selekcija igračica U-12 ŽRK Orahovica u finalu, porazi za mini rukometašice

- Advertisement -

Jučer je u Dardi, a povodom Dana općine Darda te u organizaciji ŽRK Darda odigran rukometni turnir, koji se igrao u dvije kategorije. Najmlađe članice ŽRK Orahovica doputovale su u Dardu s dvije ekipe, na žalost izgubile su sve utakmice i to protiv Valpova, Ivankova i Darde.
One starije, selekcija igračica U-12 bile su uspješnije. Nakon dvije pobjede u grupi, igračice trenerice Rukavina, poražene su u finalu od domaćina Darde s 14.:10. U ovom dijelu turnira nastupilo je šest ekipa, Đakovo, Ivankovo, Orahovica, Ilok, Darda i Valpovo.

Djevojke su bile odlične, iako nismo bile kompletne, a igrale smo i u katastrofalnim uvjetima, jer je u dvorani bilo vruće i sparno, djevojke su se borile kao lavice. Da je bilo malo više sreće mogle smo i do naslova. Čestitke upućujem svim djevojkama, a naročito najmlađima koje su nadopunjuju ovu ekipu. S ovim turnirom zaključujemo sezonu, te nas još čeka egzibicioni turnir rukometa na pijesku 25.06 u Slavonskom Brodu za djevojčice U-14 i U-16 – rekla je trenerica Rukavina.

Ivona Bandalo vodila je ekipu najmlađih igračica:

Većina djevojčica su početnice i nekima su jučerašnje utakmice bile prve u životu. Bez obzira na poraze mi smo došli učiti, igrati i zabaviti se. Ovim turnirom završili smo sezonu – poručila je Bandalo.

Rezultati U-12:

Grupna faza: Orahovica – Ivankovo 17:8, Orahovica – Valpovo 17:15.

Finale:

Darda – Orahovica 14:10.

Mini rukomet:

Orahovica I – Orahovica II 14:1, Orahovica I – Valpovo 1:12, Orahovica II – Ivankovo II 1:5 , Darda – Orahovica I 10:5, Orahovica II – Ivankovo I 2:8, Darda – Orahovica II 5:1, Orahovica I – Ivankovo II 5:5, Valpovo – Orahovica II 9:4 i Orahovica I – Ivankovo I 0:13.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije