31.9 C
Orahovica
Utorak, 23 srpnja, 2024
spot_img

Saša Tir voditelj ŠN Mladost Čačinci: Radimo sa 100-tinjak djece u 5 kategorija

- Advertisement -

Škola nogometa čačinčake Mladosti izrasla je u jednu od ponajboljih škola u našem nogometnom bazenu. Dolaskom Saše Tira, rad u Školi dodatno je unaprijeđen, selekcije su “selektirane” i danas u klubu trenira i radi stotinjak djece u pet natjecateljskih kategorija. Rad nadziru kvalificirani i stručni treneri, koji su u protekloj sezoni, iako oni nisu primarni, ostvarili vrlo dobre rezultate.

  • Danas u Školi nogometa radi pet selekcija ( U-9, U-11, U-13, U-15 i U-19) s otprilike stotinjak mladih nogometašica i nogometaša, a nama je cilj povećati tu bazu. Treneri su kvalitetni, a ove godine smo osvježili kadar s dva nova trenera, Hrvoje Kraljik koji vodi selekciju U-13 i Antonio Pejazić koji vodi selekciju U-15. Sve selekcije sudjelovale su u Županijskim ligama u kojima smo postiglo vrlo dobre rezultate – rekao je voditelj ŠN čačinačke Mladosti Saša Tir.

 

Selekciju U-9 vodili su treneri Ivan Jelenčić i Saša Tir Selekcija U-9. Najmlađi Mladostaši sezonu u ŽNL-VPŽ završili su na 7. mjestu s osvojenih 12 bodova , 3 pobjede , 3 remija i  10 poraza uz gol razliku 40-61. Selekcija u-11 (trener Stipe Čavić) sezonu je završila, u ŽNL-VPŽ  na 2. mjestu, s osvojenih 34 boda, 11 pobjeda, 1 remi  i 4 poraza uz gol razliku 81:28. Selekcija U-13 osvojila je 4. mjesto u ŽNL-VPŽ  (Treneri : Dragan Zubak, Hrvoje Kraljik) s 46 bodova , 15 pobjeda, 1 remi i 8 poraza uz gol razliku 148-54. Selekciju U-15 vodili su treneri Dragan Zubak i Antonio Pejazić. Ova čačinačka selekcija osvojila je naslov prvaka u ŽNL VPŽ s 33 boda, 11 pobjeda, 0 remi i 1 poraz, gola razlika iznosila je 77-12. Momčad U-19, juniori, vodio je trener Ivan Jerbić i ona je sezonu završila na 3. mjestu s 25 osvojenih bodova uz 8 pobjeda 1 remi i 5 poraza, te gol razliku 51-30.

  • Sve selekcije u sezoni 2023.-2024. ( 346 dana) odigrale su 160 utakmica i odradile 636 treninga, što nas dovodi do 796 aktivnosti. Uz sve prvenstvene obaveze sudjelovali smo na 14 turnira, a dva smo i sami organizirali (3. TURNIR MALE ZVIJEZDE, 1. TURNIR SELEKCIJA U-15). Organizirali smo manifestaciju „TRI DANA NOGOMETA U RUPI“ u kojoj smo bili domaćini mlađim  selekcijama (U-15 i U-17) reprezentacije Malezije. Moramo se zahvaliti i Općini Čačinci na vrijednoj investiciji u sklopu obnove naše Rupe jer izgrađeno je igralište s umjetnom travom. Naravno da je ovo dodatno poboljšanje uvjeta u radu našeg kluba. Djeca će imati dodatni sadržaj, a za vrijeme lošeg vremena na ovoj podlozi moći će se odrađivati treninzi – rekao je Tir te dodao kako je osnovni cilj priključak i sudjelovanje kluba u kvalitetnoj nogometnoj ligi središta Varaždin:
  • Okvirni cilj Škole nogometa je priključak i sudjelovanje u kvalitetnoj ligi nogometnog središta Varaždin. U konačnici ideja vodilja je daljnji rast kluba, te učvršćivanje Čačinaca kao respektabilnog nogometnog središta. Ove godine organiziramo Otvorenu školu nogometa. Otvorena škola je temelj svih natjecateljskih kategorija. Primjerice, one najmlađe s tek navršenih šest ili sedam godina, već pripremamo da ih u kolovozu registriramo u početnike, dakle,  za natjecateljsku kategoriju. Osim toga u toj dobi djeca žele igrati utakmice i nije im bitno dali je utakmica prijateljska, turnirska, prvenstvena, samo da je utakmica. U ovoj priči važni su i treneri koji se u potpunosti predaju zadacima i praktički nemaju slobodnog vremena. U ŠN Mladost imamo pet selekcija,  a za to je potreban i trenerski kadar, a to ŠN Mladost ima. Pozivam sve djevojčice i dječake s napunjenih pet ili više godina da nam se pridruže i započnu svoj nogometni put u našoj školi nogometa. Mi ćemo se potruditi za svakog našeg igrača naći mjesto u ekipi. Nogomet je momčadski sport i niti jedan individualac ne može biti jači od ekipe,  naš cilj je stvoriti  timski duh i pravu klapu. Djecu očekuje stručno vodstvo u vidu licenciranih trenera, adekvatni uvjeti za rad uz puno zabave, druženja i novih prijateljstava, uz to u zimskom periodu osigurano je treniranje u športskoj dvorani. Također, ne mogu ne spomenuti portal „ Sport 33515“ koji izrasta u ozbiljan sportski medij ovog dijela Hrvatske, svaka čast i samo tako dalje – zaključio je voditelj ŠN čačinačke Mladosti Saša Tir.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije