19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Početnici ŠN „Orahovica“ osvojili naslov prvaka, danas primili medalje i pehar

- Advertisement -

Početnici ŠN „Orahovica“ sa svojim trenerom Antoniom Garićem danas su pobijedili Brezik u sklopu posljednjeg kola LM NS Našice za početnike. Mladim nogometašima Orahovice igrala je samo pobjeda, i oni su je ostvarili i to kako. U 22. kolu, posljednjem, slavili su protiv Brezika s uvjerljivih 17:0. Pogotke za Orahovčane postigli su: Marko Bučanac 3, Folorijan Čočaj, Marko Belobardić i Kata Klanac postigli su po 2 pogotka dok su po jednom mrežu Brezika pogađali Lukas Smodiš, Luka Potalec, Petra Matek, Borna Grgurinović, Matej Matek, Jan Kadežabek, Marko Prša i Duje Brajnović.

Zlatne medalje i pehar namijenjen prvaku, najboljim u Ligi uručio je tajnik NS Našice Karlo Kanis:

  • Čestitam igračima ŠN „Orahovica“ na pobjedi u ovom dugom i lijepom natjecanju. Tijekom cijele godine igrali ste lijepo i efikasno i zato ste zaslužili naslov. Liga je bila jako zanimljiva i dosta izjednačena, pa je vaš uspjeh k tome i veći – rekao je danas u Orahovici Kanis.

Dario Krmpotić predsjednik ŠN Orahovica:

  • Može svatko spočitavati nama u kojoj ligi igramo, no tu su NAŠK, FEŠK, sjajna Motičina, Mladost, dakle bio sam jasan. Hvala svim našim protivnicima na fer i korektnim nastupima. Treneru Gariću na izvanrednoj sezoni, a mojim malim nogometašima idu sve pohvale. Učinili su me ponosnim  – rekao je Krmpotić.

Antonio Garić, trener početnika ŠN Orahovica:

  • Ponos velik kao Orahovica. Sezona sjajna, utakmice odlične, puno zanimljivih susreta, na kraju je odlučivao međusobni susreti. Sve sam rekao. Bravo svima, a posebno mojim klincima. Veliko hvala i roditeljima na potpori – zaključio je Garić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije