14.7 C
Orahovica
Četvrtak, 22 veljače, 2024
spot_img

Starijim pionirima Slatine turnir u Čačincima

- Advertisement -

U organizaciji NK Mladost te pod pokroviteljstvom općine Čačinci i medijskim pokroviteljstvom portala 33515, danas je sportskoj dvorani u Čačincima odigran 1. Malonogometni turnir za starije pionire U-15, na kojem je nastupilo 6 klubova, FEŠK Feričanci, NO Limit Tvin Virovitica, Mladost Čačinci, Suhopolje, NAŠK Našice i Slatina. Igralo se po grupama svatko sa svakim, a prve dvije momački iz svake skupine stekle su pravo igranja u polufinalima, dok su trećeplasirani razigravali za 5. odnosno 6. mjesto. Najviše su danas u Čačincima pokazali mladi nogometaši Slatine koji su u finalu bili bolji od Suhopolja. Treće mjesto ostalo je u Čačincima, naime, domaća Mladost je s 3:1 pobijedila feričanački FEŠK. Peto mjesto osvojili su nogometaši NO Limit Tvina, koji su bili bolji od NAŠK-a. Pehare i Zahvalnice najboljima uručio je predsjednik Mladosti Hrvoje Hečimović.

  • Čestitam Slatini na pobjedi, zaista su pokazali najviše danas. Svim ostalim klubovima hvala na odazivu. Nadam se da će ovaj turnir postati tradicija – rekao je danas nakon završetka turnira voditelj Škole nogometa čačinačke Mladosti Saša Tir.

Kompletan turnir odsudila je orahovačka mlada sudačka dvojka Filip Kos i Stefan Ličinić.

Rezultati po skupinama:

Mladost – FEŠK 3:2, NAŠK – Slatina 1:6, NO Limit Tvin – FEŠK 1:2, Suhopolje – Slatina 0:1, Mladost – NO Limit Tvin 3:0 i Suhopolje – NAŠK 3:0

Susret  za 5. mjesto:

NO Limit – NAŠK 4:1

Polufinala:

Mladost – Suhopolje 0:3, Slatina – FEŠK 3:0.

Utakmica za treće mjesto:

Mladost – FEŠK 3:1

Finale:

Suhopolje – Slatina 1:2

Konačni poredak:

  1. NK Slatina
  2. NK Suhopolje
  3. NK Mladost Čačinci
  4. NK FEŠK Feričanci
  5. NO Limit TVIN Virovitica
  6. NK NAŠK Našice

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije