10.5 C
Orahovica
Subota, 13 travnja, 2024
spot_img

U Feričancima odigran 8. Memorijalni turnir ulica Slavko Đurašević “ČAVKE”

- Advertisement -

U organizaciji Ivana Kapraljevića te uz potporu NK FEŠK, u Feričancima je održan 8. Memorijalni turnir ulica Slavko Đurašević “ČAVKE”. Osim malog nogometa, središnjeg dijela Memorijalan, 9 ekipa se natjecalo u kuhanju čobanca te mnoštvo djece koji su prelazili postavljene poligone. Na žalost nije bilo zainteresiranih za turnir u boćanju na travi.
Najbolji čobanac je skuhao Marin Benić, drugo mjesto osvojila je ekipa DVD „Valenovac“ dok je treće mjesto pripalo je Matiji Čejki.

Najbolju kuhari čobanca u Feričancima

U natjecanju za djecu prijavilo se ukupno 17 djece, koje su organizatori podijelili u dvije kategorije. Kod Mlađih prvo mjesto osvojila je Marija Kapraljević, drugo mjesto Mihael Matoković, a treće mjesto Ivano Kapraljević. U starijoj kategoriji prvo mjesto osvojio Fran Bošnjak, drugo mjesto Anamaria Ivanović, treće mjesto Ivan Kapraljević. Nagrade su dobili i najmlađi sudionik i sudionica, Matej Kapraljević i Tesa Kruljac, te najpožrtvovniji sudionik i sudionica, Petar Božić i Tia Jukić.

Na najmlađima svije ostaje

U onom najzanimljivijem natjecanju, malom nogometu, pobjednički pehar po prvi put podigla je ekipa „BMV“ (Mirogojska, Vinogradska, Brkićev Arman) koja je u finalu pobijedila ekipu „Dorina lijeva“ rezultatom 3:0. Treće mjesto osvojila je ekipa „Kolodvorska lijeva“ koja je svladala ekipu „Ferićeva/Petrovac“ rezultatom 1:0!

Čestitke svim sudionicima na postignutim rezultatima ovog već tradicionalnog turnira ulica! Zahvaljujemo se generalnim sponzorima, Općini Feričanci, Osilovac d.o.o., kao i svim ostalim sponzorima koji su pomogli u organizaciji ovog turnira! Sav prihod od turnira bit će namijenjen školi nogometa NK FEŠK za kupnju sportske opreme i rekvizita za pomoć u radu škole. Vidimo se nagodinu u još većem broju – rekao je organizator turnira Ivan Kapraljević.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije