30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Trener Trnja Danijel Pranjić obratio se HNS-u

- Advertisement -

NK iz Trnja i dalje čeka odluke „vrhuške“ HNS-a, jer kako kažu nije sve po pravilima oko dobivanja licence za Jedinstvenu treću ili drugu ligu (tko će više pohvatati sve te silne nazive). Igrači Danijela Pranjića, sve su to izborili na zelenom terenu i više nego pošteno, iako to mnogi nisu htjeli i željeli, a danas im se to pokušava osporiti nebuloznim papirima i Odlukama. Ponukan tim činovima, Pranjić se danas (putem svog privatnog Instagram profila)  očitovao Otvorenim pismom koje donosimo u cijelosti:

Gospodo iz HNS !

Prvo vas sve lijepo pozdravljam i nadam se da mi nećete zamjeriti što ću reći da sam žalostan da uopće moram nakon što sam sa N.K. Trnje uspio izboriti plasman u viši rang na zelenom terenu razmišljati o tome šta će se dešavati za zelenim stolom.

Samo sam se sa svojom ekipom i djecom koja imaju žar u očima i vole nogomet borio pošteno i sportski na zelenim terenima.

Zaslužili smo poštenim radom, trudom, željom i odricanjem kakvo još možda nije vidjeno u “amaterskom” nogometu i sasvim ZASLUŽENO ušli u viši rang.

Kad sam preuzeo ekipu izgubili smo puno igrača i NITKO nas nije vidio na ovom mjestu gdje smo sad, to je dokaz da uz kvalitetan rad, želju, odricanje i vjeru, vjeru u sebe i svoju ekipu možeš napraviti NEMOGUĆE.

Ovo je bila jedna lijepa priča, pozitivna priča.

Mi smo je sami pisali, i napisali smo je ludo…i ja vas sada molim da se ne umiješa drugi pisac i završi lijepu priču na svoj način.

Više od ovoga ja i ova djeca ne možemo napraviti, i zato vas molim da uzmete u obzir ono najbitnije, a to je nogometni teren.

Stvorili smo obitelj i ja kao glava obitelji ću se boriti za njih do samoga kraja.

Kako god odlučili, za mene su ovi dečki pobjednici, ali molim vas da ne gasite žar i želju ovih mladih ljudi, vodite se svojim srcem i vidjet ćete da ćete donijeti dobru odluku, nije teško, jer vi već znate šta je ispravno i zasluženo.

Sportski rezultat na terenu je ispred svega.

Hvala i sportski pozdrav.

Danijel Pranjić

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije