31.9 C
Orahovica
Utorak, 23 srpnja, 2024
spot_img

Mladost iz Stipanovaca želi u gornji dom ljestvice

- Advertisement -

U Stipanovcima vrijedni nogometni radnici drže klub na životu. Osim seniora u klubu još radi pionirska momčad što itekako treba pozdraviti, jer puno veći klubovi u tamošnjem okruženju, ne mogu se pohvaliti s tim podacima. Svakom klubu u tako malim sredinama, a koji okupljaju djecu, na bilo koji način treba pomoći, jer bez djece nema kvalitetnog hrvatskog nogometa.

Prva momčad je više od mjesec dana je u trenažnom procesu, odrađeno je dosta treninga, odigrane su dvije prijateljske i dvije Kup utakmice. Kako to danas izgleda za 33515 govori član Uprave kluba Dejan Moguš:

  • Mladost je s pripremama počela 15. srpnja, a do danas smo odigrali dvije prijateljske utakmice. U prvoj smo poraženu od Brezika s 2:1 dok smo u drugoj pobijedili Polet oz Semeljaca s 2:0. Odigrali smo i dvije službene Kup utakmice i u oba susreta smo izašli kao pobjednici. U prvom smo kolu izbacili Mladost iz Našičke Breznice s 4:2, dok smo u drugom kolu bili bolji od Slavonije iz Klokočevaca s 3:0. Sada na svom terenu u trećem kolu očekujemo Iskricu iz Šaptinovaca. Imamo jednu  od najmlađih momčadi u ligi  koja je sastavljena od igrača, uglavnom iz vlastitih redova, momaka koji su igrali za juniore i koji su dvije godine za redom bili prvaci u svojoj ligi. Nemamo nekih bolesnih ambicija, no želimo biti plasirani do 6 mjesta.  Prvenstvo nam počinje 21.8 susjednim derbijem u Vukojevcima – zaključio je Dejan Moguš.

Recimo još da prvu momčad Mladosti iz Stipanovaca, koja se natječe u Drugoj ŽNL Osječko -baranjskoj,  vodi trener Mario Kruljac.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije