30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Maruklin, Prišćan i Bukvić na jednom mjestu: Dogovoren sastav 4. NL, Papuk zakasnio s prijavom

- Advertisement -

Kako piše portal https://epodravina.hr/orahovački Papuk izgubio je sve izglede za igranjem 4. NL BJ-KC-VT. Naime, tri nogometna moćnika, koje se štošta pita ako je nogomet tema razgovora na ovim prostorima, Robert Markulin, Slavko Prišćan i Đuro Bukvić, predsjednici nogometnih saveza Koprivničko – križevačke, Bjelovarsko – bilogorske i Virovitičko – podravske županije, sjeli su zajedno u ponedjeljak kako bi usuglasili stavove oko izgleda i broju klubova u 4. NL BJ-KC-VT. Svatko od njih vukao na svoju stranu, zastupajući interese svoga Saveza, a jedna od tema razgovora, bio je i „slučaj“ Papuk. Bukvić teško može prihvatiti da mu ponajbolji županijski klub padne toliko nisko, pa je svim silama pokušao „proširiti“ ligu na 16, no Prišćan je, ostao dosljedan stavu klubova njegovog saveza (Bjelovarsko-bilogorskog) kako proširenje lige nije legitimno, jer takve se odluke donose godinu dana prije, kako bi se klubovi za tu Odluku mogli pripremiti.

  • Pravilnici se moraju poštovati i to ne samo vezano uz sastav lige, nego i prijavnice za natjecanje. Tako naš Savez ne podržava nastojanja da se Papuk „ugura“ u Četvrtu hrvatsku ligu jer je rok za prijavu bio do 2. lipnja. Do tog datuma Papuk nije poslao prijavu za Četvrtu ligu i mi nećemo dozvoliti da Graničar iz Legrada ispašta zbog nečijih želja – rekao je za https://epodravina.hr/Slavko Prišćan.

Odluka hoće li Graničar iz Legrada ostati član 4. NL BJ-KC-VT bit će donesena do kraja ovoga tjedna, no prema svemu sudeći Odluka će biti pozitivna, jer Papuk se na 4. ligu prijavio početkom srpnja, a rok je bio 2. lipnja.

Izvorni članak pročitajte na ovoj poveznici:

https://epodravina.hr/pala-je-odluka-cetvrta-liga-ce-imati-14-klubova-legradani-ipak-ne-bi-trebali-ispasti-papuk-otpada/?fbclid=IwAR2nQJQRMdkgOPK7x43cnxqHbCjV_B0LAz7MZFizc-i0_w_v5r1SmothyBg

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije