7.8 C
Orahovica
Subota, 20 travnja, 2024
spot_img

Lakrdija oko popune 2. NHL se nastavlja – Čin drugi

- Advertisement -

Pisali smo o lakrdiji popune 2 HNL 7. lipnja, a saga HNS-a oko formiranja spomenute lige se nastavlja i danas, svojim drugim činom. Nakon što je Inter iz Zaprešića „div iz predgrađa,“ kako su mu tepali nogometni zanesenjaci, odlučio staviti ključ u bravu i kao klub prestati djelovati, „otvorilo“ se jedno mjestu koje će prema svemu sudeći popuniti Croatia iz Zmijavaca, no tko će popuniti mjesto Zmijavčana ?
Da Dinamo nije obećao Interu pomoć u radu, a nakon nje naprasno odustao, do lakrdije oko popuna liga ne bi došlo, no došlo je i sada Kustić i njegova svita imaju dodatne probleme. Jedini koji bi trebali biti legitimni kandidati za popunu 2. HNL lige su zagrebačko Trnje i Hrvatski vitez iz Posedarja. Oba kluba nisu uspjela proći „muku“ kvalifikacija u Slavonskom Brodu (Marsonija) i Čakovcu (Međimurje). Kad se sve zbroji i na koncu doda znak jednakosti ova dva kluba trebala bi se sučeliti za to upražnjeno 16, mjesto, E sada postavlja s pitanje tko bi imao pravo igrati u toj jednoj utakmici, igrači koji su bili registrirani dok je protekla sezona trajala, ili igrači koji su sustigli u ovom prijelaznom roku u Trnje i Hrvatski vitez.

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić u gadnoj je „kašeti brokava” ali za dobrobit hrvatskog nogometa, u kojega se svi istinski kunu, moraju reagirati promptno…. Čekamo !!!!

Fotografija: Facebook NK Trnje

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije