19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Lakrdija oko popune 2. HNL se nastavlja  – Čin 3.

- Advertisement -

Namjerno smo čekali da se situacija malo smiri, jer računali smo da ima razboritih i staloženih ljudi u nacionalnoj nogometnoj krovnoj organizaciji, no ipak smo se preračunali. Nakon što je Inter, odnosno danas Inker, krenuo u novu „životnu fazu“  iz najnižeg nogometnog ranga, te veselja u Zmijavcima, u 2.NL ostalo je upražnjeno jedno mjesto, za koje su kandidaturu iskazali i oni koji za to nisu imali pravo, jer gospodo, niste to zaslužili rezultatom. Tražile su „face“ proširenje lige na čak 20 klubova, samo da se dočepaju ranga više. Bilo je tu svega od urgiranja, zvrckanja i molbi i od onih koji bolje da šute nego što pokušavaju krojiti politiku HR nogometa.

Nakon što je Kustić napokon lupio šakom o stol i rekao nema proširenja lige, donesena je Odluka da će 03. i 06. kolovoza biti odigrane dvije kvalifikacije utakmice između Pranjićevog  Trnja i Hrvatskog viteza iz Posedarja. Kuglice ždrijeba danas su odlučile da se prva utakmica igra u Posedarju u 18,30, dok će se uzvratni susret igrati 06. kolovoza na stadionu Rudeša.

I sada još jedna besmislica hrvatskog nogometa. Tko sve smije igrati na ove dvije utakmice ?

Ma ljudi, treba registrirati masere, trenere i pomoćne  trenere, logističare, oružare, predsjednike, tajnike, ma može i pokoji navijač,  jer svi će imati pravo igrati……………..

Nema dalje, hrvatska nogometna svakodnevica…….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije