31.9 C
Orahovica
Utorak, 23 srpnja, 2024
spot_img

U Sokolu, Bazi i Enigmi i ovoga vikenda pikado okršaji

- Advertisement -

I ovog vikenda na tri orahovačke lokacije ponovo će biti održani pikado okršaji. Peta runda na rasporedu je u Sokolu i Bazi.
Sutra (11.02.) u Sokolu kreće borba u 19,00 sati, a prijave se počinju primati u 18,30. Kotizacija po igraču iznosi standardnih 30,00 kuna. Igra se 1:1, Cricket na dvije dobre. Kotizacija (100%) ide kompletna pobjedniku, dok će drugi i treći popiti rundu na račun kuće. Narednog petka iz Sokola najavljuju veliku Majstoricu. Na turniru će moći sudjelovati igrači koji su nastupili 4 i više puta, a kotizacija će iznositi 50,oo kuna. Proteklog petka „lovu“ je kući ponio Marko Samir.
Sat vremena poslije u 20,00 sati u Caffe baru Baza počet će Majstorica, veliko finale u igri parova. Igrat će se Cricket na dvije dobre, kotizacija po paru iznosi 60,00 kuna. Prvo mjesto nosi kompletnu uplatu + bonus nagrade, dok će drugo i treće mjesto prošetati do šanka.
U Enigmi se pikado igra nedjeljom predvečer. Početak je u 18,00 sati, igra se na dva aparata, singl i dubl. Kotizacija pojedinačno iznosi 20,oo kuna, a po paru 30,00 kuna. Za svakog igrača, ali i po svakom paru, CB Enigma dodaje dodatnih 10,00 kuna. Kompletne uplate kući nose pobjednici, a drugi i treći u obje konkurencije piju nagradno piće. Prvo mjesto od prošle nedjelje branit će Samir Marko, te par Marko/Borda.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije