10.5 C
Orahovica
Subota, 13 travnja, 2024
spot_img

Trener DOŠK-a  Mirko Miloloža proživljava drugu trenersku mladost

- Advertisement -

Jučer je Goran Bulić bio iskren do srži, jer kako je rekao, kakav bi ja to bio sportaš kada ne bih želio pobijediti kolegu na njegovom terenu, no Miloloža voli pritisak, violi kada je utakmica pod „mus“ i na „nož“. Ipak, kada smo okrenuli njegov broj mobitela, prvo što je izustio bilo je:

  • Molio bih vas da napišete kako mi je jedna curica, mala Ana, natjerala suze na lice, nakon pobjede nad Zrinskim. Taj trk na centar igrališta, i radost u njezinim očima, nikada neću zaboraviti. Zamislite to dijete je imalo velikih zdravstvenih problema, no ipak je došlo na utakmicu meni stisnuti ruku, nešto neprocjenjivo. Eto vidite zato  sport piše takve priče, to može samo on – rekao je Miloloža.

Nas je ipak zanimala nedjeljna utakmica nakon koje je bi  orahovački stručnjak u Dolcima postao „besmrtan“.

  • Odradili smo sjajnu polusezonu, ustvari nismo još, bit će savršena kada pobijedimo Munju i Dinamo u posljednjem kolu. Pred nama je ključnih 90 ovogodišnjih minuta. Pročitao sam što je jučer rekao kolega Bulić i sve je to sportski, no morat ću ga razočarati jer mi smo ti koje se pita kako ćemo igrati i kome ćemo koliko dati. Nogomet se igra za golove i mi ćemo ih u nedjelju zabiti puno – poručio je Miloloža koji u Dolcima proživljava drugu trenersku mladost, te dodao:
  • U nedjelju ćemo znati jesmo li kolo prije kraja prvaci, mi to želimo jako, a onda ćemo poslije Dinama i gostovanja u Josipovu prirediti u Dolcima pravu feštu. Pozivam naravno sve da  dođu u nedjelju i pogledaju lokalni derbi koji je uvijek nešto više od same utakmice – zaključio je danas Miloloža.

Nedjeljni susret između DOŠK-a i Munje igrat će se na igralištu „Park“ u Dolcima s početkom u 14.00 sati. Utakmicu će voditi sudačka trojka Lončar, Kos i Kaltenabher.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije