10.5 C
Orahovica
Subota, 13 travnja, 2024
spot_img

Odbojka na pijesku: U subotu 21. svibnja turnir u odbojci na pijesku

- Advertisement -

Novo odbojkaško igralište u sklopu CB „Enigma“ je završeno, preostaju još sitni detalji oko sigurnosti, no do naredne subote sve će biti gotovo:

  • Veselimo se jer smo realizirali još jedan naš projekt. Igralište izgleda baš onako kako smo i zamislili. Imamo još desetak dana da sve dovedemo u najbolji mogući red. Sigurnost igrača je najbitnija pa ćemo sutra i prekosutra ukloniti sve ono što bi igračima moglo smetati. Također mogu najaviti da ćemo postaviti i tuš, kako bi se svi igrači mogli pristojno otuširati . Uložili smo svoja sredstva i sada s nestrpljenjem očekujemo narednu subotu – rekla je večeras Ana – Marija Petin.

U subotu 21. svibnja turnir bi trebao početi u 11,00 sati i bit će otvorenog tipa. Igrat će se 3:3 na dva dobra seta, a svi sudionici turnira, bit će počašćeni roštiljem:

  • Pripremamo razna iznenađenja, posebice se to odnosi na ekipe, koje neće biti samo iz Orahovice, no moramo ostaviti nešto i za naredni tjedan. Prvi turnir bit će otvorenog tipa i neće biti dobnih ograničenja, dakle moći će nastupiti svi. Najbolje tri ekipe bit će nagrađene. Osim toga tijekom ljeta pripremo „Ljetnu odbojkašku ligu“ u nekoliko kategorija, a li za to imamo vremena  – poručila je Ana – Marija Petin.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije