25.8 C
Orahovica
Četvrtak, 28 rujna, 2023

Druga ŽNL skupina Istok 13. kolo: Domagoj Šteger, dolački stup obrane najavljuje Bakićane

Sutra igra DOŠK i to u Dolcima, pa će brojni nogometni „kibiceri“ iz Orahovice i okolnih mjesta skoknuti dio Velike subote provesti na stadionu Park u Dolcima. Iako im u goste stiže „fenjeraš“ iz Bakića, koji je prvi bod osvojio kontra Bulićeve Munje, opuštanja ne smije biti, jer uvijek postoji „onaj dan“ kada ništa ne polazi za nogom.

Kada Miloloža sastavlja momčad, jedno od prvih imena kojeg podcrta s debelim flomasterom je Domagoj Šteger. Ovaj momak iz Velikog Rastovca nogometne korake učinio je u omladinskim kategorijama Papuka (6 godina), potom  je karijeru nastavio u NA „Krpan Babić“, a kadetski i juniorski staž odradio je u NAŠK-u. Prve seniorske korake Šteger je imao u Jedinstvu iz Donjeg Miholjca kod legendarnog Pave Strugačevca. Od 34 utakmice u 33 je nastupio u prvoj momčadi, a tada Domagoj još nije niti počeo koristiti žilete (16 godina). Promjenom trenera Šteger gubi volju za nogometom i tada se okreće obrazovanju. Nogomet je ipak bio jači pa je ponovo zaigrao u DOŠK-u gdje je i danas.

U DOŠK-u na leđima nosi broj 2, kaže to mu je sretan broj. „Profesor“ drži cijelu obranu i kada on igra na razini, igra i DOŠK. Igrač plemenitog kova, zlata vrijedi za ovu momčad, a ako Dolčani izbore stupanj više, Šteger će biti taj koji će i u Prvoj ŽNL biti jedna od prvih dolačkih violina.

Sutra stiže Bakić, a „profesor“ ga ovako najavljuje:

  • Sutra nas čeka utakmica protiv dobre i tvrde ekipe  iz Bakića, koja je polučila dobre rezultate u proljetnim nastavku prvenstva (2 minimalna poraza i 1:1 protiv Munje),tako da oni sigurno ne dolaze sa “bijelom” zastavom. Ovo je za nas jako važna utakmica, te nakon 10 pobjeda u nizu s pravom se nadamo nastavaku pozitivnog niza. U sastav se nakon kraćeg opravdanog odsustva, vrača Luka Zeman, naša jako bitna karika u ofenzivnom dijelu (10 golova), s kojim naš trener ima slatke brige oko sastavljanja udarne 11-ice. Nadam se velikom broju gledatelja na čiji poguranc želimo nastaviti niske pobjeda – zaključio je Domagoj Šteger.

Susret se igra sutra (subota) s početkom u 17,00 sati. Vodit će ga sudac Gebaj, uz asistenciju Nikolića i  Kosa.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije