23.1 C
Orahovica
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
spot_img

2 ŽNL skupina Istok 11. kolo – Marin Velić neizostavna karika dolačkog DOŠK-a

- Advertisement -

 DOŠK će sutra na teren, a ne kako smo ih uobičajeno pratili nedjeljom. Sutra u Dolce, u sklopu 11. kola druge ŽNL skupina Istok,  na igralište Park, stiže momčad Ćeralija (7 mjesto na ljestvici, 12 bodova manje od DOŠK-a). Dolčani su uspješno krenuli u misiju osvajanja naslova prvaka domaćinskom pobjedom nad Standardom, a tu prasku žele nastaviti i sutra. Jedan od neizostavnih članova prve momčadi je pouzdani Marin Velić. Nije kao bra,t da zabija po dvadesetak po sezoni, no zato su „ničije“ lopte uvijek njegove. Marin je jedan od najspremanijih igrača u klubu, ako ne i u ligi,  i nema sumnje da će i sutra dati sve od sebe da 3 boda ostanu na kontu DOŠK-a.

        Očekujemo jednu neizvjesnu i tvrdu utakmicu, ipak ako budemo pravi, kao što znamo,  3 boda ostaju u Dolcima. Mi želimo naslov i nemamo  pravo na prosipanje domaćinskih bodova.  Pozivam sve simpatizere DOŠK-a da dođu  i  daju nam podršku. Ipak,  drugačije je igrati kada te netko bodri i nosi – rekao je kratko „maratonac“ Velić.

Sutrašnja utakmica u dolcima počet će u 16,30, a vodit će ju sudačka trojka Siniša Ličinić, Grgurić i Maslać. Budnim delegatskim okom sve će pratiti delegat Minauf.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije