23.1 C
Orahovica
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
spot_img

Vlatka Kopić – Tena – „U mojoj obitelji sport je primaran“  

- Advertisement -

Kada netko kaže Vlatka Kopić, većina će slegnuti ramenima, ali kada uz to ime i prezime bude dodano i umjetničko, Tena, e onda su prve misli, vezane uz glazbu i nezaboravne tamburaške hitove „Kad te moji svatovi probude“, „Moj golube“, „Nad ravnicom prosule se zvijezde“ .

Ova uvijek javnosti zanimljiva i popularna Donjomiholjčanka u glazbenoj karijeri mogla je puno toga više ostvariti, no ljubav prema svom poslu (odgajateljica u vrtiću) i obitelj,  ipak su na prvom mjestu. Tena i sport ! Nema nekih velikih poveznica, ali kada se o sportu u Donjem Miholjcu priča, onda nje prezime Kopić, itekako bitno.

  • Jedini sport kojim sam se do svoje „tuturututu“ godine bavila bilo je skakutanje po svadbama, igra s djecom ili vježbanje bicepsa i tricepsa držanjem mikrofona u jednoj ,a zvečke u drugoj ruci i pjevaj! No odnedavno, moram priznati, sportske aktivnosti donijele su mi i radost i bol ali prodisala sam! Sport je primaran u mojoj obitelji jer je tata dugo godina bio trener pa je zapravo sestra više naginjala sportskim aktivnostima. Koliko god sam se opirala, jer sama pomisao na trčanje po parku mi je stvarala stres, bome sam okrenula ploču i danas se nakon kratkog treninga osjećam zaista bolje. Riješim se negativne energije kojom smo svakodnevno bombardirani ali se pritom i tijelo osjeća bolje. Ne bih rekla da bolje izgledam ali sam izdržljivija i na kraju sretna. Pandemija nam je svima donijela velike stresne momente s kojima se moramo nositi,  a fizička aktivnost je najbolja terapija – rekla je danas za naš portal Vlatka Kopić – Tena.

Vlatka nije tip osobe koju će zanimati svaki sportski rezultat, no nikako ne propušta Svjetska i Europska prvenstva:

  • Kada su svjetske i europske smotre u nogometu i rukometu na programu, to ne propuštam i tada postajem veliki navijač naših reprezentacija. Kada imam mir i malo više vremena volim pogledati tenis i to u posljednje vrijeme često – zaključila je danas za 33515 Vlatka Kopić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije