23.1 C
Orahovica
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
spot_img

Celebrity: Bravo hrvatski rock „mauzoleji“

- Advertisement -

Nisam glazbeni kritičar, no smijem i ne može mi nitko zabraniti da napišem ono što mislim. Gledao sam ih dvadesetak puta, ma i više i točno znam što će „Jajo“ ili Mladen reći u kojem dijelu pjesme, no svaki puta ovi glazbeni mauzoleji iznenade, oduševe, ostave me bez teksta. Jučer je to bilo posebno, ne zato što sam prvi puta izveo kćer da s tatom gleda i uživa u istinskom hrvatskom rock’n rolu, već zato što „Prljavci“ nikada nisu zvučali bolje. Usvirani, točni, moćni, pjevni, dominanti na pozornici, interakcija s publikom, a ono što je najbitnije nije bilo praznog hoda. Sjajno ozvučenje, hladno pivo…..

Ono što veseli jest broj „klinaca“, koji osamdesetih i devedesetih nisu bili niti u planu, jučer u dvorani. I svi ti klinci pjevaju Heroja, Marinu, Slaži mi, „Ružu“ i sve ostale bezvremenske hitove u jednom dahu. Dva i pol sata čistog uživanja.

Iako sam jučer bio možda jedan od najstarijih u osječkoj dvorani Gradski vrt, bio sam iznimno ponosan na generacije oko sebe, jer Prljavci su baš jučer donijeli nadu u bolje hrvatsko glazbeno sutra. Moji glazbeni uzori, hrvatski rock mauzoleji naš i moj naklon do poda!!!!!!!

33515

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije